adulteration

  • 1Foods and their adulteration , H.W. Wiley (2011)
    Эта книга репринт оригинального издания (издательство&34;Philadelphia, P. Blakiston&39;s Son&Co.&34;, 1907 год), созданный на основе электронной копии высокого разрешения, которую очистили и… 1978 UAH

  • 2The microscopy of vegetable foods, with special reference to the detection of adulteration and the diagnosis of mixtures by Andrew L. Winton, with the collaboration of Josef Moeller , Winton Andrew Lincoln (2011)
    Книга представляет собой репринтное издание. Несмотря на то, что была проведена серьезная работа по восстановлению первоначального качества издания, на некоторых страницах могут обнаружиться… 2008 руб

  • 3Simple methods for detecting food adulteration , Bower John A (2011)
    Книга представляет собой репринтное издание. Несмотря на то, что была проведена серьезная работа по восстановлению первоначального качества издания, на некоторых страницах могут обнаружиться… 687 руб

  • 4An Adulteration Act , William Wymark Jacobs
    руб электронная книга

  • 5Food Forensics and Toxicology , Titus A. M. Msagati
    A comprehensive guide, offering a toxicological approach to food forensics, that reviews the legal, economic, and biological issues of food fraud Food Forensics and Toxicology offers an introduction… 15443.31 руб электронная книга

  • 6Food Chemical Hazard Detection. Development and Application of New Technologies , Shuo Wang
    Food chemical safety remains a serious concern to the food industry. Risks such as adulteration, the existence of toxic and allergenic compounds in foods, and poor regulation of postharvest… 15903.39 руб электронная книга